Codurile secrete de pe Waze. Funcțiile de care nici nu știai, ascunse pe cea mai populară aplicație pentru șoferi

Waze se numără printre cele mai populare aplicații GPS, fiind un instrument deosebit de util în a te ghida către destinație în cel mai scurt timp posibil, evitând traficul infernal atunci când este cazul. În plus, prin intermediul Waze poți obține și o gamă largă de informații relevante pentru a te deplasa în siguranță, cum ar fi starea drumurilor sau existența unor accidente. Cu toate acestea, puțini șoferi au habar de codurile secrete pe care aplicația le ascunde. Iată câteva funcții uimitoare la care poți avea acces.

Cum se introduc codurile în Waze? Pur și simplu deschideți aplicația și scrieți-o în caseta de navigare (unde scrie „unde mergi?”). În unele cazuri solicitarea este aplicată imediat, dar în altele este necesară repornirea aplicației, scrie crast.net.

Waze testează o nouă funcție: șoferii, avertizați cu privire la drumurile cu accidente frecvente

Iată codurile secrete de pe Waze:

##@restorefav: resetează locurile favorite la zero.##@coord: afișează (sau oprește afișarea) coordonatele GPS ale locației dvs.##dbg@tts: activează sau dezactivează modul de depanare pentru funcția text-to-speech.##@tts: activează sau dezactivează funcția text-to-speech.##@asr: activează sau dezactivează comenzile vocale.##@username: afișează numele dvs. de utilizator într-un pop-up:##@@eng: schimbă limba în engleză.##@heb: schimbă limba în ebraică.##@@debuglang: schimbă șirurile traduse, cum ar fi „Home” sau „Work”, în „OK”.##@traffic: afișează liniile de trafic de pe traseu.##@debugspeed: afișează limita de viteză a secțiunii, indiferent de viteza curentă. Funcționează numai dacă aveți activată limita de viteză.##@rawgps: afișează o pictogramă galbenă care indică poziția curentă.

Waze mai pune la dispoziția șoferilor o serie de coduri pe care, spun dezvoltatorii aplicației, le încercați pe propriu risc:

@il: dacă telefonul dvs. folosește un server greșit, acest cod vă permite să îl schimbați. Se aplică numai în Israel.##@usa: dacă telefonul dvs. folosește un server greșit, acest cod vă permite să îl schimbați. Se aplică numai în Statele Unite.##@other: dacă telefonul folosește un server incorect, acest cod vă permite să îl schimbați. Este aplicabil în restul lumii.##@@resetapp: acest cod este utilizat pentru a reseta aplicația și a o lăsa așa cum a fost instalată: ștergeți informațiile contului, favoritele 

Haos de nedescris pe noul pasaj de la Domnești. Șoferii sunt disperați, timpii de așteptare au crescut

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *