Accident groaznic pe Valea Oltului – Patru persoane au murit după ce un microbuz, un camion și o mașină s-au ciocnit

Un accident grav s-a produs joi seară pe DN 7, la Bujoreni, în judeţul Vâlcea. Patru persoane, dintre care un minor, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un microbuz cu pasageri şi un camion care transporta piese auto.

Potrivit IPJ Vâlcea, accidentul a avut loc pe DN 7, km.182 + 100 m, în localitatea Bujoreni. Poliţiştii Serviciului Rutier Vâlcea au fost sesizaţi cu privire la faptul că s-ar fi produs o coliziune între trei autovehicule.

”Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între 3 autovehicule, respectiv un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane”, a transmis IPJ Vâlcea.

În urma impactului, cele patru persoane care se aflau în autoturism au decedat. Reprezentanţii ISU au precizat că victimele sunt trei adulţi şi un copil.

Celelalte persoane implicate în accident nu au suferit răni grave. Şase persoane din microbuz şi o persoană din camion nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările producerii accidentului. Traficul pe DN 7 în zona accidentului este complet blocat.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *