Delir la paradele de modă: Bărbați fără cap cărați în spate de manechine, mirese în armură, pe podiumurile de fițe internaționale

Prezentarea de modă a designerilor Viktor&Rolf s-a transfprmat într-un adevărat spectacol de groază. Modelele feminine au pășit pe pistă într-o serie de body-uri îndrăznețe sau de culoare nude, cu costume negre – lipsite de capete, mâini și picioare de bărbați – altfel împodobându-și trupurile stând pe umeri, înfășurându-și mânecile înfășurate în jurul taliei sau stând pe șoldurile modelelor, scrie Tabu.

O femeie, purtând și ea un costum negru, avea toate cele trei costume pe spate, ceea ce părea că poartă trei bărbați.

Alte piese nonconformiste au inclus un tricou galben cu mâneci cu litere mici pe care scria „Good luck”, în plus față de un top de bikini cu litere mari, împodobit cu „Dream” și asortat cu chiloți mici care afișează cuvântul „On”. De la paradă nu a lipsit Shakira, care a purtat un costum cu  litere supradimensionate care formau NO (Nu)

Fanii de pe Instagramul Vogue au criticat abordarea din interior a mărcii față de modă, așa cum a susținut o persoană: „Există o linie fină între creativitate în modă și prostie. Asta nu este moda.” 

11 lucruri promovate în reclame pe care o persoană inteligentă nu le va cumpăra. Cum să eviți capcanele publicitare care te lasă fără bani

La rândul său, casa de modă Balenciaga, protagonistă a mai multor scandluri în trecut, s-a gândit să impresioneze prezentând un fel de Ioana D”Arc modernă în armură strălucitoare (dar imprimată 3D) în cadrul celei de-a 52-a ediții Haute Couture a Balenciaga, prezentată în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Labelul fondat la San Sebastián a propus o armură cromată ca rochie de mireasă la finalul show-ului său haute couture toamnă-iarnă 2023-2024, la Paris, miercuri, 5 iulie. După ce inițial a prezentat pe paginile oficiale rochia ca fiind de culoare neagra, directorul artistic s-a răzgândit și a înlocuit-o cu una albă cu o armură rigidă, argintie. Onoarea de a o îmbrăca i-a revenit Elizei Douglas, artistul și modelul preferat al casei de modă.

Obiceiurile zilnice care ne duc în sapă de lemn. Pe ce aruncăm banii fără să ne dăm seama și ce să facem pentru a nu ajunge cu portofelul gol în timp record

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *