I-au dat jos din avion pentru că era prea greu. Bine că nu i-au pus să-l și împingă

Călătorii care s-au îmbarcat într-un zbor EasyJet pe aeroportul Arrecife din Lanzarote au avut surprinza ca, în loc să le facă recomandările de decolare, pilotul să le transmită că aeronava nu va decola până când o parte dintre pasageri nu coboară potrivit stiridiaspora.

Într-o înregistrare video împărtășită de unul dintre pasagerii de la bord, pilotul poate fi auzit explicând că, din cauza greutății și a condițiilor meteo nefavorabile, avionul nu va putea decola așa cum era planificat, 

Pilotul: “Cine vrea să coboare, în schimbul a 500 de euro?”

“Nu există nicio posibilitate, în condițiile actuale de vânt, să putem ridica această aeronavă în aer.  Singura modalitate de a rezolva o problemă cu o aeronavă grea este de a o face puțin mai ușoară.Dacă este posibil, aș dori să rog până la 20 de voluntari să aleagă să nu zboare la Liverpool în seara asta. Dacă cineva dorește să se ofere voluntar, va exista un stimulent. Cifra actuală pe care ne-a oferit-o EasyJet este de până la 500 de euro pentru fiecare pasager care este dispus să nu zboare în această seară.”Cu toate acestea, echipajul a reușit să găsească 19 persoane dispuse să renunțe la călătorie. Compania a confirmat incidentul și a precizat că cei care s-au dat jos din avion au fost îmbarcați în următoarea cursă către destinație, pe lângă despăgubiriea de 500 de euro.

 

 

 

 

  Fiți la cur

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *