STENOGRAME noi din căminele groazei: Torturi de neimaginat, la Ilfov – Asistentă: „Te injectez și nu te mai ridici o săptămâna din pat!”

STENOGRAME noi din căminele groazei: Torturi de neimaginat au avut loc la Ilfov.

Asistentă medicală: Te leg cu mâinile la spate, te sedez și te țin o săptămână la pat? Te injectez și nu te mai ridici o săptămâna din pat! Te bat de te căpiez, ai înțeles? 

Bolnav: Da, am înțeles! 

Îngrijitor: I-am bătut p-ăștia de dimineață! I-am dat una lu’ unu. 

Îngrijitoare: Măi, i-a dat, i-a dat la c**, i-a dat cu aia de inox! E neagră toată! A bătut-o de a rupt-o, jos, la subsol. 

Infirmieră: Aseară, din ordinul lu’ șefa, am băgat-o pe bătrână în camera aia goală, de la subsol. 

Îngrijitoare: A stat acolo toată noaptea? 

Infirmieră: Da. Da, da. Dar, i-am dat și două pastile. Și a zis s-o lăsăm acolo până miercuri, când vine ea. 

….

Operator 112: Da? 

Asistent medical generalist: Avem o urgență! O urgență maximă! Avem un beneficiar care vrea să se sinucidă, vrea să se omoare. 

Angajată: “Am uitat să-ţi zic că la Martin. Și-a scos cearșaful de protecție de pe saltea. Trebuie pus înapoi!” 

Godei Daniel: “Ăla cred că trebuie strâns de gât, mai repede!” 

Angajată: Cu cearșaful, eventual… (râde)

Dezvăluiri șocante despre căminele groazei. Premierul spune că funcționarii publici au schimbat pozele din aziluri cu unele din hoteluri, astfel încât acestea să primească avizele necesare. Marcel Ciolacu cere controale dure în căminele din toată țara, dar și demiterea tuturor celor responsabili. Vorbim de funcționarii implicați în dosar, dar și de șefii instituțiilor responsabile.

Mai mult, premierul a convocat un grup de lucru în acest weekend cu ministrul de Interne, al Muncii și cel al Justiției. Între timp, continuă ancheta în cazul căminelor din Ilfov. Deși problemele sunt vechi și știute de mai multe instituții ale statului, azilurile au fost închise abia acum. 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *