Dezvăluiri bombă despre Dan Andronic: “A fost abuzat de serviciile secrete, a fost folosit peste măsură”

“Dan Andronic, din nefericire pentru el, nu mai este atât de important. Dan Andronic a fost folosit de către serviciile secrete și foștii securiști că să infecteze politică și mass-media. Este un caz școală. Este probabil cel mai flagrant caz. Este un om care a fost abuzat de către serviciile secrete, a fost folosit peste măsură, a fost compromis de la preluatul la comandă a unor neveste, până la băgatul în gard a unor candidați. El este un veteran fără succes al acestor misiuni. O fi avut succes, faptul că i-a luat nevasta lui Vântu, l-o fi dezechilibrat pe Vântu, în rest… Cazul merită discutat pentru că are consecințe. Una dintre consecințe e cea legată de devoalarea statului paralel care a fost făcută în mod nelegitim și din calitate de sifon. Eu dacă aș fi acceptat în sufrageria lui Gabi Oprea să beau un șpriț cu acei oameni, dacă aș fi acceptat nu aș fi putut să vorbesc niciodată despre așa ceva. El a acceptat să vorbească pentru că a primit o misiune. Tot ce fac acești oameni de tipul Dan Andronic e în baza unor misiuni pe care le primesc de la ofițerii de legătură. 

El are o calitate, dintre multele pe care ar fi trebuit să le aibă, pentru cei folosiți că agenți, este amoral. Este o condiție necesară pe care o indelplineste. Amoralitatea înseamnă că poți să faci orice, oricui, oricând, de la cele private până la devoalari, sifonări”, a explicat Cozmin Gușă.

Și Marian Vanghelie a comentat trecutul întunecat de pe scena politică al jurnalistului Dan Andronic.

“Într-o formă sau altă, dânsul a știut să se facă să fie protejat. Din 95 până în prezent am lucrat cu aproape toți politicienii, nu cred că a fost discuție importantă la care Dan Andronic să nu fie prezent. 

L-am cunoscut prima dată la Dan Ioan Popescu în birou, am avut tot felul de disfuncționalități, discuții contradictorii în mai multe campanii. Era puțin îmbârligător, să creeze diverse probleme în interiorul partidului. 

Acolo, în interior, cine a ridicat problema unor arestări, a fost domnul Andronic. Eu știu că acolo în casă Andronic a ridicat problema unor arestări. (n.r. în sufrageria lui Oprea). 

Cred că lui Adrian Năstase i se trag foarte multe lucruri de la Dan Andronic, cred că lui Traian Băsescu i se traf multe lucruri de la Dan Andronic, din punctul meu de vedere se merită Traian Băsescu cu Dan Andronic, se cunoșteau, știau că fac diferite jocuri. Toate tipurile de arestări care au existat până acum a fost parte componentă și și-a adus aportul, o serie de informații că ziarist, sau tot ce putea că acele persoane să fie scoase de pe isicherul politic”, a explicat Marian Vanghelie.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *