Explozie devastatoare a unei butelii. Casa a fost distrusă aproape în întregime

Explozia unei butelii aproape că a distrus casa în care s-a produs incidentul. Din primele informații două persoane au reușit să se autoevacueze din casă. este vorba chiar despre proprietarii locuinței.

La fața locului au fost deplasate două autospeciale de pompieri, o ambulanță SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Gherla, pentru a asigura intervenția adecvată în astfel de situații de urgență. Echipele de salvatori și-au dedicat eforturile pentru a evalua starea persoanelor afectate și a asigura siguranța zonei.

În timpul intervenției, salvatorii au descoperit că cele două persoane care se aflau în locuință în momentul exploziei au suferit atacuri de panică din cauza impactului traumatizant al evenimentului. Echipajele medicale prezente au acordat asistență imediată și au calmat persoanele afectate, asigurându-se că primesc îngrijiri medicale adecvate în urma șocului suferit.  

Investigațiile preliminare cu privire la cauza exactă a exploziei sunt în curs de desfășurare, pentru a determina factorii implicați și circumstanțele care au dus la acest incident tragic.

  

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *