Un director din Primăria lui Piedone a fost bătut crunt în piața Rahova. Reacția edilului

Directorul executiv de la Direcția de Ordine și Publică și Circulație pe drumurile Publice Cornel Stan a fost bătut de un individ agresiv. Bărbatul amenința cetățenii cu un cuțit și atunci când directorul a intervenit, acesta a tăbărât cu pumnii și picioarele pe el. 

Acum directorul este ăn spital, iar medicii spun că va avea nevoie de aproximativ 14 zile de spitalizare.

În urma incidentului, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a decis să scoată toți polițiștii locali pe străzi, pentru a preveni infracțiunile din sector.

La scurt timp după atac, agresorul a fost încătușat și dus la audieri.

În urma incidentului, edilul Sectorului 5 a trimis o declarație de presă:

„Sectorul 5 nu mai este sat fără câini, cum a fost în ultimii ani. Am demarat ample acțiuni pe raza sectorului pentru a ne asigura că cetățenii sunt în siguranță. Vom face și controale în trafic, ne vom asigura că șoferii care se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor interzise sunt sancționați pe măsură. Trebuie să restabilim ordinea. Toți care locuiesc sau desfășoară activitați comerciale în sectorul 5 trebuie să respecte legea și reguli de bun simț. Cine nu se conformează este liber să-și facă viză de flotant în alt sector sau înafara Bucureștiului”.

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *