Descoperire macabră: Un bărbat de 34 de ani, găsit mort într-un congelator – Cum și-a găsit sfârșitul fugind de Poliție

Un bărbat din statul american Minnesota a fost găsit mort într-un congelator aflat într-o casă părăsită, în care a intrat ca să se ascundă de polițiști.

Este vorba despre un bărbat de 34 de ani care a fost găsit de polițiști, mort, pe 26 iunie.

Brandon Lee Buschman s-ar fi ascuns în congelatorul din subsolul casei de teama polițiștilor care patrulau în zonă, pentru că pe numele său era emis un mandat de arestare. Poliția nu a dezvăluit pentru ce infracțiuni era dat în urmărire, scrie New York Post.

El a fost descoperit în lada frigorifică pe 26 iunie, iar polițiștii presupun că a încercat să fugă de agenții de poliție care se aflau în jurul casei la acea dată.

Gestul pe care Buschman l-a crezut salvator i-a adus însă sfârșitul. Din nefericire pentru el, lada frigorifică  în care s-a ascuns era un model mai vechi, cu încuietoare, din exterior.

„Congelatorul nu se putea deschide din interior când era închis”, au precizat polițiștii la sfâșitul săptămânii trecute.

În urma autopsiei, nu au fost găsite urme de violență pe corpul său. Mai sunt așteptate date din raportul toxicologic, pentru a se vedea dacă bărbatul se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise în momentul în care s-a „încuiat” în congelator.

În același timp, cercetările la fața locului au mai stabilit că aparatul nu era conectat la curent electric în momentul în care bărbatul s-a ascuns în el. Locuința nu mai era conectată la utilități din aprilie 2022 și nu mai era locuită din februarie 2023.

Potrivit unor martori din cercul de cunoștințe ale bărbatului, Buschman a fost văzut ultima oară fugind de la etajul locuinței pentru a nu fi găsit de polițiști, mai relatează New York Post.

Mai mult, o altă ipoteză înfiorătoare pare a se prefigura.

Datele pe care le au anchetatorii nu sunt clare în privința momentului în care bărbatul s-a ascuns în congelator.

Astfel, este posibil ca Buschman să se fi ascuns acolo anul trecut sau în acest an, au precizat polițiștii: „Continuăm să lucrăm la o investigație suplimentară pentru a restrânge dacă asta înseamnă că a fost anul acesta sau anul trecut și vom furniza acele informații la o dată ulterioară, odată ce vor indica o cronologie mai bună.”

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *