Suspectul principal în crima din Berceni n-a fost încă adus din Olanda. Cum își dau autoritățile cu stângul în dreptul?

Surse din anchetă declarau, la scurt timp după ce bărbatul a fost depistat, că statul român nu a trimis la timp în Olanda toate documentele necesare extrădării, potrivit Realitatea Plus.

În cele din urmă, după ce Tribunalul București a trimis toate documentele solicitate de judecătorii din Amsterdam, Marcel Șerbuc a respins procedura accelerată de extrădarea, pentru că nu dorește să fie anchetat de autoritățile române.

 

Solicitarea încetinește demersurile de aducere în România, pentru că acum autoritățile din țară trebuie să trimită noi solicitări prin care să contracareze pretențiile emise de principalul suspect.

 

 Bărbatul a fost capturat în Olanda și se află în prezent în custodia poliției olandeze.

Noi detalii șocante despre bărbatul că a ucis-o pe fetița din Berceni. Era agresiv nu doar cu fostele iubite, ci și MAMA

 

Marcel Șerbuc este acuzat că ar fi ucis-o pe fetița de 12 ani a concubinei sale. Crima ar fi fost comisă chiar în apartamentul pe care acesta îl închiriase într-un bloc din cartierul Berceni. Bărbatul a băgat trupul micuței într-un sac de plastic și l-a ascuns în lada unei canapele, după care a părăsit țara. 

 

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *