Pasajul Muncii, București: Accident violent – 4 persoane au ajuns de urgență la spital. „Aveau sânge peste tot”!

Un accident extrem de violent s-a produs în Pasajul Muncii din Capitală! 4 persoane au ajuns la spital – O mașină s-a transformat în armonică. Este incredibil!

Un incident grav a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, la intrarea în Pasajul Muncii din Capitală.

Șoferul aflat la volanului unei mașini de lux a pierdut controlul asupra vehiculului iar acesta s-a răsturnat lateral. Impactul a fost violent,  consecințele fiind serioase pentru ocupanții autoturismului, potrivit unui raport preliminar al polițiștilor.

Patru persoane, inclusiv șoferul, au suferit răni în urma accidentului produs marți spre miercuri. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

“Detaliile despre starea lor de sănătate și natura leziunilor suferite sunt subiectul evaluărilor continue ale personalului medical”, au mai transmis forțele de ordine aflate la fața locului.

Mașina implicată în accident poate fi și ea observată, aceasta fiind răsturnată pe una dintre părțile laterale. În urma impactului violent, aceasta s-a transformat practic într-un morman de fiare.

Potrivit Observator News, șoseaua pe care a avut loc accidentul era umedă din cauza aspersoarelor pe care primăria le-a montat pentru a uda gazonul. Astfel, la intrarea în pasaj, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe spaţiul verde care desparte cele două sensuri de mers.

„Aveau sânge peste tot. Mașina e pe sfert ruptă”, a spus un martor, citat de observatornews.ro.

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *