ALERTĂ! În centrul Capitalei, drogații intră în blocuri, forțează ușile și terorizează locatarii. 14 asociații de proprietari au trimis o petiție

ALERTĂ! În centrul Capitalei, drogații intră în blocuri, forțează ușile și terorizează locatarii. 14 asociații de proprietari au trimis o petiție în acest sens.

„Buricul Bucureștiului”, cea mai tranzitată zonă a Capitalei este plină de tineri drogați. Situația este revoltătoare mai ales că autoritățile nu fac nimic pentru a opri acest fenomen. Zona Unirii este la intersecție de sectoare, iar primăriile își pasează problema de la una la alta.

Unii dintre consumatori, care încă mai pot lega câteva cuvinte, fac mărturii halucinante, relatează Realitatea.net.

Părinții drogatului criminal dădeau bani cu camăta. Schema prin care familia Pascu a făcut milioane de euro în câțiva ani

„Consum, nu sunt interzise pentru că statul știe de ele. Astea ne trebuiesc pentru că de doi ani noi tragem în fiecare zi și dacă nu tragem, dormim. Acum a devenit o obligație față de propriul tău corp dacă vrei să trăiești. Legea le știe, nu vreau să dau amănunte. Sunt foarte puține pentru că tot ei le dărâmă. Tot ei le vor, tot ei le dărâmă. Este un război ca să spun așa, între telepatie, mafie, guvern, foști securiști, noi securiști, polițiști”, a declarat consumatorul.

Și în tot acest timp, locuitorii din zonă se tem să mai iasă din case. Cei mai mulți dintre consumatorii de droguri de pe străzi cerșesc bani, iar dacă nu primesc, devin agresivi.

Tinerii drogați au început să intre și în blocurile din centrul orașului.

În speranța că se vor lua măsuri, 14 asociații de proprietari din Capitală vor să trimită un memoriu către ministrul de interne cu toate probele pe care le-au adunat deja prin intermediul camerelor de supraveghere din blocuri, mai notează Realitatea.net. Este absolut incredibil ce se întâmplă!

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *