Noi detalii șocante în cazul judecătoarei drogate din Suceava. Ce relații de rudenie a legat Ana Maria Chirilă cu lumea interlopă

Cazul judecătoarei din Suceava, Ana Maria Chirilă, care își „proteja” prietenii care îi ofereau droguri prinde contur pe zi ce trece. S-ar părea că femeia nu doar că își proteja dealerii, alături de care se droga, ci îi și învăța să fugă în Italia, țara celebră pentru traiul bun al infractorilor, pentru a scăpa astfel de justiția românească.

Judecătoarea nu s-a oprit din a da informații din dosare nici măcar atunci când lupta contra droguri a ajuns la nivel național. În acest moment Ana Maria Chirilă este în arest preventiv pentru 30 de zile.

Ana Maria Chirilă s-a și înrudit cu interlopii 

Pe lângă aceste acuzații grave, judecătoarea este învinuită că, pe baza prerogativelor funcției sale de magistrat, a dezvăluit suspecților că sunt vizați de urmărire penală și măsurile dispuse într-un dosar DIICOT. Ea este, de asemenea, acuzată că a acceptat foloase necuvenite, inclusiv bani, bijuterii, utilizarea gratuită a autoturismelor, sejururi, servicii de pază și protecție, precum și produse alimentare, în legătură cu măsurile dispuse și hotărârile pronunțate într-un caz investigat de DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava.

De asemenea, judecătoarea este acuzată de posesie de droguri, deținând droguri de mare risc în scopul consumului propriu și punând locuința sa la dispoziție pentru consumul de droguri de către alte persoane.

 

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *