Bărbatul din Bucureşti care și-a bătut mătușa și i-a dat foc dezvăluie motivele crimei. Susține că era îndreptățit să o omoare

Bărbatul din Bucureşti care și-a bătut mătușa și i-a dat foc dezvăluie motivele crimei. Este absolut incredibil ce spune bărbatul care nu a recunoscut inițial.

Bărbatul care și-a omorât cu bestialitate mătușa are explicații halucinante pentru ce a făcut și consideră că era îndreptățit să procedeze astfel. Când a fost găsit, Alexandru, nepotul femeii, se plimba fără țintă în zona blocului unde locuia alături de mama și de fratele lui mai mic.

Dus la audieri, Alexandru nu a recunoscut nimic, la început. În ciuda faptului că imaginile surprinse de camerele de supraveghere erau clare, iar bărbatul mirosea a benzină și era ars pe picioare, a susținut tot timpul că în imagini este o altă persoană care îi seamănă, notează Realitatea PLUS.

Inițial, bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia”, după care a fost mutat în Arestul Central. În cele din urmă însă, bărbatul a fost nevoit să-și recunoască fapta în fața Tribunalului București. Acesta a declarat că a decis s-o omoare pe Liliana Popa „pentru că era rea și îl amenința”.

Bărbatul a mai declarat că, după moartea bunicului patern, tatăl lui și sora acestuia, adică mătușa, au moștenit apartamentul bătrânului. Locuința ar fi rămas în grija mătușii, care ar fi închiriat-o și ar fi încasat singură banii.

Se pare că Alexandru era supărat că mătușa lui nu împarte cu el banii primiți din chirie, dar și pentru că nu îi permite să locuiască în imobil, mai informează Realitatea PLUS.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *