Anchetă în Poliția Română! Agenți de la frontiera Calafat, acuzați de mită. Procurorii fac 26 de percheziții

Agenţi de la Poliţa de Frontieră Calafat sunt suspectaţi de luare de mită şi abuz în serviciu. Poliția judiciară a efectuat 26 de percheziții domiciliare în aces dosar

 

Ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au făcut astăzi, 21 noiembrie, 26 de percheziţii la domicilii din judeţul Dolj, într-un dosar care vizează comiterea unor fapte de corupţie.

 

Agenţi de la Poliţia de Frontieră Calafat, suspectați de luare de mită şi abuz în serviciu

”În cursul zilei de astăzi, 21 noiembrie 2023, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – serviciile anticorupţie din judeţele Dolj, Argeş, Vâlcea, Gorj, Mehedinţi, Olt, Dâmboviţa, Sibiu, Caraş-Severin şi Hunedoara, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, au efectuat percheziţii domiciliare în 26 de locaţii, aflate pe raza judeţului Dolj”, a  anunţat, Direcţia Generală Anticorupţie.

 

Dosarul vizează săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, respectiv luare de mită, dare de mită şi abuz în serviciu, săvârşite în perioada 2022-2023, de către mai mulţi agenţi de poliţie de frontieră din cadrul Sectorului de Poliţie de Frontieră Calafat, relatează Realitatea.net.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *