Pachet suspect, pe o plajă din Constanța. Ce spune Poliția

Pachet suspect, pe o plajă din Constanța. Pachetul găsit conține o substanță albă despre care oamenii legii spun că ar putea fi substanțe interzise.

„La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă”, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, citat de Realitatea PLUS.

Acest pachet suspect a fost preluat de DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța. În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale, precizează sursa citată.

În perioada 26 martie-15 aprilie 2019, pachete de cocaină au eșuat pe plajele litoralului românesc și în Sfântu Gheorghe (Tulcea). Câteva pachete au eșuat și în Bulgaria, aproape de granița cu România, în total fiind vorba de peste o tonă de droguri, mai notează Realitatea PLUS. 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *