Atenție cu cine stați în casă! O bătrână a încercat să-și otrăvească familia cu mercur

UPDATE: Nepotul bătrânei susține că femeia le-ar fi spus că nu vor mai fi în viață de Crăciun.

femeie în vârstă de 83 de ani este acuzată că a încercat să-și otrăvească întreaga familie cu mercur. 

Toți membrii familiei au fost internați la Spitalul Floreasca pentru analize și tratament, fiind diagnosticați cu intoxicație cu mercur.

Bărbatul a găsit mercur în geanta soacrei sale

Evenimentul a avut loc în București, iar detalii uluitoare au ieșit la iveală după ce bărbatul, presupusa victimă, a alertat autoritățile.

În acest moment, medicii verifică dacă femeia are probleme psihice, iar legiștii vor trebui să stabilească dacă în momentul în care a pus  substanța în preparatele de pe masa familiei avea discernământ.

Dacă se va dovedi acest lucru, atunci bătrâna ar putea fi acuzată de tentativă de omor.

„O bătrânica pur și simplu care m-a alimentat cu cafea şi îmi punea mercur în ea. E un ceva de neimaginat. Sunt îngrozit. Eu n-am văzut în viața mea o monstruozitate mai mare ca asta.

Am trăit cu dracul în casă 30 de ani. Nu-mi revin. Nu credeam că aşa ceva poate să existe pe planeta asta. Am trăit cu o bombă cu ceas în casă 30 de ani. Mi-e teamă pur și simplu să nu se transforme treaba asta în altceva”, relatează Antena3CNN, care îl citează pe bărbatul otrăvit.

Anchetă în desfășurare

Au fost demarate proceduri judiciare pentru distrugere și violență în familie. Substanța suspectă, descoperită atât în alimente cât și într-un ambalaj plastic, a fost trimisă la laborator pentru o analiză amănunțită.

Criminaliștii au prelevat o substanță gri din diverse surse, care va fi supusă unei expertize pentru a determina exact compoziția sa.

Până în prezent, cazul este în curs de investigare pentru a stabili cu precizie circumstanțele și motivele din spatele acestei tentative de otrăvire în masă, iar autoritățile rămân vigilente pentru asigurarea securității membrilor familiei și pentru a asigura aplicarea justiției în această situație, relatează Antena3CNN.

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *