Tentativă de omor în Bihor: Șofer băut atacă intenționat vecinul și copilul său

O scenă șocantă a avut loc luni seara în localitatea Surduc din Bihor, unde un bărbat de 54 de ani, cunoscut ca fiind vecinul victimei, a comis o tentativă de omor șocantă.

Șoferul băut a lovit intenționat un bărbat de 54 de ani și pe copilul acestuia, care avea mai puțin de 3 ani, într-o dispută aparent mai veche dintre cei doi.

Șofer băut atacă intenționat vecinul și copilul său

Luni seara, în timp ce se afla pe o stradă din Surduc, un bărbat în vârstă de 54 de ani și cei doi copii ai săi au devenit victimele unei tentative de omor înspăimântătoare.

Conform informațiilor furnizate, șoferul, un localnic binecunoscut pentru comportamentul său agresiv, s-ar fi urcat băut la volan și ar fi bruscat intenționat bărbatul care își ținea în brațe băiețelul de nici 3 ani.

Conflictul dintre cei doi bărbați se pare că nu era un incident izolat, ci rezulta dintr-un conflict mai vechi. În ciuda acestui context tensionat, intenția șoferului de a ataca deliberat victimele cu mașina a adus la spital bărbatul și copilul său.

Din fericire, starea lor de sănătate este bună, având doar leziuni minore: bărbatul a suferit câteva leziuni la nivelul feței, iar copilul a avut doar câteva excoriații.

Reacția autorităților a fost rapidă, iar polițiștii bihoreni l-au găsit pe agresorul băut acasă, unde se ascundea. Un test alcoolic a confirmat că șoferul consumase alcool, iar acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de omor, relatează Realitatea PLUS.

O anchetă amănunțită va dezvălui circumstanțele exacte ale acestui incident brutal, în timp ce comunitatea locală se confruntă cu șocul și încearcă să-și revină după această experiență traumatică.

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *