Bărbat căutat în Italia pentru șantaj, prins într-o sală de jocuri de noroc din Suceava

Un bărbat căutat de autoritățile din Italia a fost capturat într-o sală de jocuri de noroc din inima municipiului Fălticeni, în urma unei acțiuni desfășurate de jandarmii locali.

Individul, identificat drept M.I.D., se afla pe lista de căutare europeană pentru acuzații grave de șantaj și extorcare de fonduri.

Prins într-o sală de jocuri de noroc

Operațiunea, desfășurată de către Detașamentul de Jandarmi Fălticeni, a avut succes în momentul în care echipa a efectuat o verificare de rutină într-o sală de jocuri de noroc din zonă. În timpul procesului de identificare a persoanelor prezente, indivizii au pus ochii pe M.I.D., care a ridicat suspiciuni în rândul autorităților.

„Pentru echipa noastră, este o reușită importantă să poată colabora cu alte instituții la nivel european și să contribuie la prinderea unui individ căutat pentru infracțiuni grave”, a declarat Roxana Iuliana Botezatu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Suceava, citat de Realitatea PLUS.

După identificarea corectă a bărbatului și confirmarea mandatului european de arestare emis pe numele său, jandarmii l-au predat rapid reprezentanților Biroului de Investigații Criminale al Poliției municipiului Fălticeni.

Procedurile legale necesare predării individului autorităților italiene au fost astfel demarate fără întârziere.

Această captură demonstrează eficiența colaborării între agențiile de aplicare a legii la nivel internațional și dedicarea jandarmilor locali pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *