Secrete pentru a mirosi frumos pe durata întregii zile, fără a folosi parfum. Cum să fi fresh pe caniculă

Utilizarea uleiurilor esențiale

Unul dintre trucurile preferate ale Prințesei Diana era utilizarea uleiurilor esențiale aplicate în punctele cheie ale corpului, cum ar fi gâtul, ceafa și încheieturile mâinilor. Aceste uleiuri pot fi reaplicate pe parcursul zilei pentru a menține o aromă proaspătă și plăcută. Uleiuri esențiale precum lavanda, bergamota sau eucaliptul nu doar că miros minunat, dar au și proprietăți calmante.

Bumbac parfumat

Un truc simplu și eficient pentru a mirosi bine toată ziua este să folosești bumbac parfumat. Imbibă un tampon de bumbac cu crema ta de corp preferată și plasează-l discret în sutien. Astfel, vei menține o aromă plăcută pe parcursul întregii zile.

Unt de corp de casă

Untul de corp de casă este o soluție excelentă pentru a te menține parfumat. Poți face un amestec din vaselină cosmetică topită într-o baie de apă și uleiul esențial preferat. După ce amestecul se întărește în frigider, aplică-l pe piele pentru o hidratare profundă și un miros plăcut care durează.

Săpun parfumat

Folosirea unui săpun parfumat pentru duș este un alt truc simplu. Săpunurile care conțin ingrediente precum lavanda, bergamota sau eucaliptul oferă hidratare și lasă o aromă plăcută pe piele pe tot parcursul zilei.

Acum că știi aceste trucuri, poți să te bucuri de o aromă proaspătă și plăcută fără a depinde exclusiv de parfumuri. În sezonul fierbinte, aceste metode sunt aliații tăi pentru a te menține răcoros și parfumat pe tot parcursul zilei. Nu ezita să le încerci și să descoperi care dintre ele funcționează cel mai bine pentru tine!

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *