Bărbat cercetat penal pentru mită după un accident pe stradă. Bani și bijuterii ca să „cumpere” tăcerea

Un incident șocant a avut loc pe străzile Sectorului 6 în ziua alegerilor, când un bărbat în vârstă de 50 de ani a lovit o femeie cu mașina sa.

Mai surprinzător este faptul că, în loc să acorde ajutor sau să cheme imediat poliția, acesta i-a oferit victimei o sumă de bani și o pereche de cercei, încercând astfel să o convingă să nu raporteze incidentul.

Bani și cercei să „cumpere” tăcerea

Polițiștii din Capitală au prezentat un bărbat în vârstă de 50 de ani Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, acesta fiind cercetat sub acuzația de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 18:00, pe strada Preciziei din Sectorul 6, când bărbatul conducea un autovehicul și a lovit o femeie care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

După impact, șoferul i-a oferit victimei o sumă de bani și o pereche de cercei, după care a părăsit locul accidentului fără să solicite ajutor sau să anunțe autoritățile. Femeia a fost rănită în urma accidentului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Ulterior, șoferul a fost identificat și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, relatează Realitatea PLUS.

În timp ce investigațiile continuă, autoritățile încearcă să stabilească cu exactitate circumstanțele în care a avut loc acest incident și să asigure că se iau măsurile legale corespunzătoare.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *