Grav accident rutier în Arad. Un tânăr de 21 de ani a murit în urma impactului cu o autobetonieră

Cum s-a întâmplat tragedia

În jurul orei 15:15, forțele de intervenție au ajuns la fața locului, găsind tânărul încarcerat în mașină și în stare de inconștiență. Martorii au descris scene de groază, cu autoturismul grav avariat și echipele de salvare luptând pentru a extrage victima dintre fiarele contorsionate. Din nefericire, tânărul de 21 de ani nu a supraviețuit impactului, în timp ce un alt pasager din mașină a fost transportat de urgență la spital pentru tratament. Șoferul autobetonierei a scăpat nevătămat.

„În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată în autoturism, în stare de inconștiență. Pompierii acționează pentru extragerea victimei. Victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost extrasă și preluată de către echipajul SAJ”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz

Serviciul de Ambulanță Județean Arad a confirmat decesul tânărului, iar polițiștii au demarat imediat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. Din primele investigații, reiese că niciunul dintre șoferii implicați nu se afla sub influența alcoolului în momentul coliziunii.

„La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 15:15, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 39 de ani, din Arad, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.J.709, a intrat în coliziune cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 54 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea șoferului de 39 de ani și decesul unui bărbat de 21 de ani, pasager în aceeași autoutilitară. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciun conducător auto nu se afla sub influența alcoolului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

În urma acestei tragedii, autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica toate detaliile care au condus la acest accident devastator. Familia și prietenii tânărului decedat sunt în stare de șoc, iar comunitatea locală este marcată de pierderea tragică.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *