10 obiceiuri toxice care-și fac viața mai grea. Cum scapi de ele?

1. Nu mai aduna lucruri şi persoane în preajma ta doar pentru că s-a nimerit să te intersectezi cu acestea. Tot ce este în plus în viaţa ta, de la oameni la obiecte. Fă o listă şi treci la treabă!

 

2. Scapă de aglomeraţia din casă pentru a avea o minte mai liniştită.

 

3. Şi dacă tot vorbim despre minte liniştită, renunţă la obiceiul de a te frământa cu privire la ce ar fi fost dacă făceai aşa şi pe dincolo. Tot ce ai este prezentul şi acesta pune bazele unui viitor mai bun sau mai rău.

 

4. Renunţă şi la convingerile greşite. Dacă ai impresia că ştii ceva şi acel ceva este greşit, predispoziţia către eşec creşte.

 

5. Renunţă şi la a mai încerca să dai un sens anume lucrurilor care ţi se întâmplă. Uneori, un gest este fix ceea ce vezi şi nu un mesaj al Universului potrivit căruia eşti pe calea greşită. Nu mai analiza excesiv tot ce se întâmplă!

 

6. Imaginea de sine ar trebui să evolueze odată cu tine, aşa că renunţă şi la ideile vechi despre ceea ce eşti şi cum eşti. Nu mai eşti cea de ieri!

 

7. Lasă în urma ta şi lucrurile pe care nu le iubeşti din toată inima. Dacă există lucruri, activităţi şi oameni care îţi trezesc doar indiferenţă şi faţă de care manifeşti o grozavă lipsă de entuziasm, scapă de ele dacă se poate, fiindcă îţi consumă energia fără rost.

 

8. Lasă în urmă şi oameni sau orice altceva care te face să te simţi nesigură, nerespectată şi nu te ajută să evoluezi.

 

9. Renunţă, dacă vrei să îţi fie mai bine, la nevoia constantă de a avea dreptate şi de a fi aprobată.

 

10. Renunţă şi la încercările făcute cu inima îndoită, dar şi la aprobările oferite cu jumătate de gură.

sursă: feminis.ro

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *