Cum să gătești pe caniculă? Trucurile prin care eviți să gătești cu sudoarea frunții

Foloseste orice altceva, dar nu cuptorul

Motivul este evident: cuptorul este cel care emite cea mai mare cantitate de căldură. Mult mai eficientă este o oală sub presiune, pentru că procesul este accelerat, deci se degajă mai puțină căldură. 

Folosește cuptorul cu microunde

Poți să faci cartofi copți, ciuperci cu cascaval și multe alte rețete, in functie de inspirație. Este de departe cel mai eficient device când vine vorba de căldura emanată, așa că-l poți folosi fără restricții.

Sigur că cel mai bine este să reduceți vizitele în bucătărie pe perioada zilelor caniculare sau, cel puțin, cantitățile de mâncare gătită, mai ales că nici nutriționiștii nu ne recomandă așa ceva.Roșiile, castraveti, ridichi, ceapa, ardei grași sau salata simplă pot fi ingredientele care să vă șină departe de aragaz si cuptor o bună bucată de vreme, iar rezultatele nu sunt de neglijat.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *