Descoperire macabră în Oradea: Cadavru găsit într-o remorcă

Locuitorii blocurilor Prima de pe strada Oneștilor din Oradea au fost surprinși de o  descoperire șocantă.

Într-o parcare din apropierea blocurilor, a fost găsit un cadavru în stare avansată de descompunere, depozitat într-o remorcă acoperită cu prelată. Incidentul a generat o mobilizare rapidă a autorităților, echipaje de poliție, criminaliști și trupe speciale sosind imediat la fața locului.

Intervenția autorităților

Zona a fost delimitată cu o bandă de siguranță pentru a permite efectuarea investigațiilor, iar locul a devenit în scurt timp centrul atenției atât pentru locuitori, cât și pentru media locală.

Conform primelor informații, cadavrul aparține unei femei și se afla într-o stare avansată de putrefacție. În urma acestei descoperiri, autoritățile au demarat cercetări pentru infracțiunea de omor.

Cadavrul a fost ridicat de un echipaj de pompe funebre și transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor, unde medicii legiști vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morții. În paralel, criminaliștii au continuat să adune probe din remorca respectivă, care fusese parcată în apropierea străzii Chimiei.

Remorca, plină de moloz, era situată între două locuri de parcare blocate cu stâlpișori, ceea ce indică faptul că aceste locuri nu pot fi ocupate decât dacă sunt cumpărate în prealabil. Cadavrul a fost găsit într-o valiză aflată în remorca acoperită cu prelată, ceea ce a complicat și mai mult investigarea cazului, relatează Realitatea PLUS.

 

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *