Dumitru Buzatu, premiat cu o pensie specială. Baronul șpăgar va primi și dobândă pentru că sumele nu i s-au plătit la timp

Astfel că, Buzatu va încasa pensia retroactiv, începând cu iulie 2023, data la care s-a pensionat, de drept. Dumitru Buzatu a dat în judecată statul român pentru a beneficia de pensie specială, urmare a mandatului de deputat. El se află în arest la domiciliu și este cercetat pentru luare de mită. 

Dosarul lui Buzatu legat de pensia specială a fost judecat în Capitală, după ce magistrații Tribunalului Vaslui și-au declinat competența teritorială în favoarea Tribunalului București, ținând cont și de faptul că pârâți au fost Camera Deputaților și Secretariatul General al Camerei Deputaților, scrie Vremea Nouă.

Pe de altă parte, judecătorii de drepturi și libertăți au decis judecarea acestuia sub control judiciar, iată că și instanțele din Capitală vin cu vești bune. 

Tribunalul Vaslui a decis: Baronul-șpăgar Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu Prima declarație a lui Dumitru Buzatu la ieșirea din închisoare: „A fost greu!”

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *