Sofia Vicoveanca a dezvăluit care este secretul longevității. Artista are un ritual aparte: „Mai bine mănânci fructele, decât se le pui felii pe ten!”

Într-un interviu exclusiv pentru Click!, artista a dezvăluit secretele longevității sale și cum reușește să-și mențină vocea într-o formă impecabilă.

Sofia Vicoveanca își continuă turneele prin țară, călătorind cu trenul pentru a susține recitaluri de muzică populară la diverse evenimente:„Deocamdată, litoralul nu îl am în program, dar am de cântat la petreceri, nunți și alte întâlniri. Sunt toată ziua pe tren. În alți ani, am fost în vacanțe exotice cu fiul meu, dar acum el este ocupat cu munca la televiziune, iar eu am de onorat contractele muzicale. Cânt, mă ține vocea, nu fac playback, nu am făcut niciodată, spre deosebire de alții, poate mult mai tineri!”, a declarat artista pentru Click!.

Meniul de vară al Sofiei Vicoveanca

Artista a împărtășit și câteva din trucurile sale pentru a face față zilelor caniculare:

„Nu mă împac prea bine cu recele, deoarece am de cântat. Mănânc câte o înghețată, dar o las să se topească înainte, de teamă să nu îmi stric vocea. Mă feresc de soare, port o pălărie cu boruri largi și ochelari de soare, și ies doar când nu este foarte cald. Mă hidratez bine, dar nu beau apă foarte rece, ca să nu răgușesc”, a explicat Sofia Vicoveanca.

Cântăreața se mândrește cu un ten impecabil, fără a folosi produse scumpe sau a apela la intervenții estetice:

„Am un ten foarte uscat, dar am grijă de el fără a folosi produse scumpe. Mi-am dat seama că este mai bine să mănânci fructele decât să le pui pe față. Dacă le faci salată și le mănânci, te vitaminizezi și tot corpul are de câștigat. Eu așa procedez. Nu am operații estetice și nici nu vreau! Totul pornește din interior. Mergem înainte, iar la anii pe care îi am, zic bogdaproste și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține bine!”, a mărturisit artista.

Astfel, Sofia Vicoveanca rămâne un model de vitalitate și înțelepciune, demonstrând că un stil de viață echilibrat și o atitudine pozitivă sunt esențiale pentru a îmbătrâni frumos și sănătos.

Avertizori de Integritate

Learn More →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *